Marcel Crok en Theo Wolters: CO2-uitstoot niet catastrofaal voor klimaat

Datum:
  • maandag 6 juni 2016
  • in
  • Categorie: , , , ,

  •  In 2013 was het aandeel zonne-energie in het totale wereldwijde energieverbruik 0,077 %; voor windenergie was dit 0,44 %. Zelfs al zouden deze aandelen sterk stijgen, is het idee dat je daarmee fossiel verdringt volkomen ridicuul.

    GEPOST DOOR HANS LABOHM 

    1 reacties :

    h.oldeboom zei

    Geen hond die het weet maar als de toevallige lezer nu eens enigszins zou trachten te begrijpen wat o.a. Dr. Landscheidt, op basis van ervarings statistieken met bijbehorend berekeningen in 1983 al stelde dat het gedrag van de zon met het daaruit voortvloeiende effect op het aards klimaat zo rond 2012-2015 zijn uitwerking zou gaan krijgen en dat tevens de 'wetenschappelijke' en politieke wereld waarde gehecht zouden hebben aan deze 'dissidenten', dan zou er nooit een enkele windmolen gebouwd zijn.
    Omdat CO2 geen effect heeft op het klimaat zijn windmoleninvesteringen, die dat veronderstelde effect tegen zouden moeten gaan, volstrekt overbodig en als politieke misleiding van het ergste soort te beschouwen.
    Zoekt u eens op internet onder Dr. Landscheidt /dr. Jose zodat U wat gevoel krijgt voor de ernst van het bedrog waarvan de politiek zich bedient om U middels een ordinaire Mea Culpa manier, het Middeleeuwse religieus schuldcomplex systeem maar dan in een hedendaags jasje, het geld uit de zak te troggelen en daarmee Uw keuzevrijheid in welke zin dan ook, nog verder te beperken.

    Een reactie posten