OPEN BRIEF AAN DE LINKSE GEWETENLOZE GRAAIERS IN DEN HAAG

Datum:
 • zaterdag 7 mei 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • .......als ons geen enkele pleziertje meer wordt gegund en als wij dan tóch kapot moeten omdat er binnenkort geen geld meer is voor ‘zorg’, jullie ons dan tenminste een ‘humaan’ spuitje zullen geven als wij daar ZELF om vragen…
  Maar nee, jullie vermoorden mij – en vele anderen met mij – liever langzaam en daar zijn jullie al heel lang mee bezig…


  Geplaatst op door


  Screenshot_80

  (Door: “Tistochwat”)
  Natuurlijk wordt deze brief niet door jullie gelezen en in het wonderbaarlijke geval dat jullie dat wél doen, zullen jullie er, zoals gewoonlijk, volkomen maling aan hebben. Ik scheer jullie allemaal – de PVV van Geert Wilders uitgezonderd – ALLEMAAL over één kam. Jullie zijn allemaal schuldig aan moord – ja, MOORD – op onze weerloze, beklagenswaardige, arme bejaarde mensen. Mensen die zich hun hele leven kapot hebben gewerkt!

  Jullie zijn schuldig aan de langzame dood die deze mensen moeten sterven.
  Jullie zijn schuldig aan het verdriet van deze mensen.
  Jullie zijn schuldig aan de vernedering van deze mensen.
  Jullie zijn schuldig aan de wanhoop van deze mensen.
  Jullie zijn schuldig aan de armoede van deze mensen.
  Jullie zijn schuldig aan diefstal van de levensvreugde van deze mensen.
  Jullie zijn schuldig aan smerig verraad.
  Jullie zijn verachtelijk wezens met jullie mooie praatjes en jullie fraaie bewoordingen voor rampzalige ellende. Jullie zijn slecht, door en door slecht. KWAADAARDIG!

  Een luier voor een bejaarde heet tegenwoordig een ‘inco’. Het lichamelijk en psychisch uitputten van ‘mantelzorgers’ valt onder het schitterende woord ‘participatiemaatschappij’. Jullie maken van kinderen, die worden gedwongen om ‘mantelzorg’ te verlenen, depressieve patiënten die geen rust meer kennen; ook ’s nachts niet. Die zélfs geen rust meer kennen na de dood van hun door jullie vermoorde ouders, omdat ze het beeld van de betreurenswaardige laatste jaren van hun ouders niet meer uit hun hoofd kunnen zetten. Jullie zijn schuldig aan hun onmetelijke verdriet dat nooit meer zal overgaan. Maar ook dáár hebben jullie lak aan.

  Het vervolg van dit betoog gaat over mijn eigen situatie, maar ik ben me ervan bewust dat er uiteraard nog veel meer mensen met deze rampzalige toestanden te maken hebben. Ik wed dat dit jullie niet totaal interesseert, stel schaamteloze, zakkenvullende, leugenachtige, egoïstische dictators. 

  Mijn moeder is dementerend en kan helemaal niets zelfstandig meer doen; ze kan zelfs niet meer normaal eten en drinken. Ze zit elke dag in een groepje (zwaar) dementerende mensen, omdat ze bij alles geholpen moet worden. Een troosteloos levenseinde; dat kan ik jullie verzekeren. Maar daar zullen jullie nooit onder hoeven te lijden; voor jullie zijn er betere vooruitzichten; daar zullen jullie wel voor zorgen.

  Mijn vader zit de hele dag alleen op zijn vervuilde kamer (want hij ‘heeft recht’ op slechts 45(!) minuten schoonmaakhulp per week) en moet het stellen met een onfris toilet. Hij kan niet meer lopen en is volkomen afhankelijk van hulp. Zijn gezicht zit altijd onder de smurrie, omdat hij vanwege zijn bevende handjes niet netjes kan eten en drinken. Ook het scheren lukt hem niet al te best meer.

  Mijn vader ziet eruit als een stoppelige zwerver in vodden. Hij bezit alleen maar schamele versleten meubeltjes en zit maar te wachten, te wachten, te wachten, in de door jullie, kleptomane overheid, onmenselijk gemaakte en volkomen uitgeklede ‘wachtkamer van de dood’.
  Hij is de afgelopen week driemaal ‘op de grond aangetroffen’ met de sporen van braaksel tussen hem en zijn bed. Vanmiddag was ik weer bij hem en de radeloze wanhoop die van zijn gezicht afstraalde, scheurde mijn ziel nóg verder in stukken. Mijn vaders rechterbeen zat onder de wonden door één van zijn vele valpartijen.

  En jullie, leden van het koningshuis, waarom denken jullie alleen maar aan jullie eigen genot? Waarom houden jullie nog steeds bij de burger je hand op voor het bekostigen van jullie meer dan weelderige levensstijl? Waarom leveren JULLIE niets in? Waarom laten jullie je ‘landgenoten’ gewoon barsten? Waarom laten jullie je zo graag bewieroken? Waarom moeten wij respect voor jullie hebben? Waarom durven jullie je nog ‘christen’ te noemen? Wanneer gaan jullie je ‘eigen’ bij elkaar geharkte vermogen eindelijk eens aanspreken? Pas nadat wij, belastingbetalers, slaven-leefboete-betalers, allemaal dood gepest zijn en er dus niets meer bij ons te halen valt? Gaat het grote genieten van jullie dan gewoon door? Zal wel hè? Ik heb in mijn pink veel meer fatsoen, rechtvaardigheidsgevoel, empathie, compassie en hart voor mens en dier dan jullie hele familie bij elkaar ooit zal hebben.

  Ik besluit dit schrijven met de wens dat, als ons geen enkele pleziertje meer wordt gegund en als wij dan tóch kapot moeten omdat er binnenkort geen geld meer is voor ‘zorg’, jullie ons dan tenminste een ‘humaan’ spuitje zullen geven als wij daar ZELF om vragen…
  Maar nee, jullie vermoorden mij – en vele anderen met mij – liever langzaam en daar zijn jullie al heel lang mee bezig…
  Door:
  “Tistochwat”(voor www.ejbron.wordpress.com)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dat geldt ook voor de politieke criminelen in Hollands Kroon, maar het is overal hetzelfde liedje.

  Een reactie posten