Eerste damwand Kooyhaven verankerd

Datum:
 • dinsdag 10 mei 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon -  Anna Paulowna - Door het verankeren van de eerste damwand wordt vandaag officieel stilgestaan bij de voortgang van de aanleg van Kooyhaven.
   Arie Booy 

  Op uitnodiging van directeur Jacoba Bolderheij van het havenbedrijf komen de wethouders Edwin Krijns van Den Helder en Theo Meskers naar de Kooyhaven. Samen met gedeputeerde Jaap Bond verrichten ze daar de handeling.

  Daarna gaat het gezelschap naar schouwburg De Kampanje waar een receptie gehouden wordt door Port of Den Helder. In De Kampanje zal worden gesproken door Ronald Dirksen, directeur Gebiedsontwikkeling bij Dura Vermeer, één van,de aannemers in de combinatie waar ook De Vries & van der Wiel zitting in heeft.

  Ook Theo Meskers en Edwin Krijns geven hun visie op het gezamenlijke project van hun gemeenten. 

  Daarna wordt onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat en vooruitgekeken naar de verdere ontwikkeling van het havengebonden bedrijventerrein op grondgebied van Anna Paulowna. De exploitatie van haven en terrein is in handen van Port of Den Helder.

  NHD


  Zie ook: Dossier Kooyhaven 

  4 reacties :

  Bakker zei

  Is er al bekend hoeveel bedrijven zich op Kooyhaven willen vestigen?
  Zoals gewoonlijk loopt de politiek al voor de fanfare uit en doet zijn uiterste best om zoveel mogelijk gezelschap geld te verkwisten aan hapjes, drankjes en douceurtjes.

  Frank Ottens zei

  Niet 1, Bakker. Niet 1 particulier bedrijf. PofDH is een semi-staatsbedrijf, dat gaat voor windmolens op zee.... Dit is dus echt 1 grote, belastinggeldverslindende business, maar waar links en rechts (rechts vooral) wel lekker aan wordt verdiend....

  Bakker zei

  Frank Ottens, subsidie opstrijken op grote schaal gebeurt zowel door (Groen)links als door rechts, dat heeft niets met een politieke voorkeur te maken. Zolang Links en Rechts nog zo innig met elkaar samenwerking zullen we bestolen blijven worden.
  In Hollands Kroon werken de VVD en het CDA innig samen, geholpen door PvdA(op de achtergrond), Senioren en Lada.

  Frank Ottens zei

  Geen slechte analyse, Bakker.... Geholpen door de PvdA op de achtergrond... Sterk! Je snapt het....!!!!

  Een reactie posten