Breuk in de LADA-fractie

Datum:
 • dinsdag 24 mei 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon -  LADA valt uit elkaar. De deelname aan de coalitie VVD, CDA, Seniorenpartij en LADA blijkt LADA op te breken.
                                  PERSBERICHT  De fractie van LADA neemt krachtig afstand van berichten op de facebookpagina van fractielid Henk-Jan Wittink waarin hij de vraag stelt of het niet de hoogste tijd wordt de VVD uit de coalitie te knikkeren. Een persoonlijke opvatting.

  Hoewel daar afpraken over zijn gemaakt is het niet de eerste keer dat Wittink zijn facebookpagina gebruikt om persoonlijke opvattingen naar buiten te brengen zonder daar de fractie in te kennen.

  De fractie heeft het vertrouwen in een goede samenwerking met Wittink verloren en is tot het besluit gekomen dat er geen plaats meer is voor Wittink binnen de LADA-fractie.


   Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze fractievoorzitter Henk van Gameren (06 24441659)

  Namens de fractie van LADA,

  Peter Couwenhoven,
  3 reacties :

  Dekker zei

  Henk van Gameren is een volstrekt ongeloofwaardige man, eerst weggestuurd bij de PvdA, toen plannen in te stappen bij de SP en nu helpt hij LADA naar de verdommenis.

  Anoniem zei

  Dat hele LADA is net als de vroegere auto. Het bestaat maar dat is het dan ook. Lelijk, roestig, oncomfortabel, rechtlijnig, langzaam, en uiteindelijk niets meer waard.

  Anoniem zei

  Je zou je haast gaan afvragen bij wie van Gameren op de loonlijst staat.

  Een reactie posten