Azc Hollands Kroon: minimaal 300 bewoners

Datum:
 • vrijdag 20 mei 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Een eventueel asielzoekerscentrum in Hollands Kroon krijgt tenminste driehonderd bewoners. Minder zullen het er zeker niet worden.


  Dat heeft het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) de gemeente laten weten. Hollands Kroon heeft naar aanleiding van de raadsvergadering van januari overleg gevoerd met het COA. Het betrof de mogelijkheid om een opvangcentrum met minder dan de eerder aan- gekondigde zes- tot achthonderd vluchtelingen op zijn grondgebied te vestigen. Het COA hanteert evenwel driehonderd als ondergrens.

  Woning In een memo aan de gemeenteraad melden burgemeester en wethouders voorts dat Hollands-Kroon 'op schema' ligt bij het huisvesten van vluchtelingen met een verblijfsvergunning. In het eerste half jaar van 2016 moeten 56 asielzoekers een woning hebben gekregen, in het tweede half jaar 65.

  NHD

  1 reacties :

  Bakker zei

  De bestuurlijke elite in Nederland, maar eigenlijk in de gehele EU (niet Europa, maar de EU) is krankzinnig.
  Met het binnenhalen van al die gelukzoekers die tot in de lengte der jaren hun vorstelijke uitkeringen in de schoot geworpen krijgen, gratis huizen, zorgverzekering, enz., zal het land ten onder gaan. In Zweden is het al bijna zo ver, in Belgie met zijn 7!!!!!!!!! regeringen(u leest het goed) ook. In Engeland houden politiek en politie duizenden moslim pakistani de hand boven het hoofd die jarenlang honderden jonge kinderen aanranden en aanzetten tot prostitutie. In Frankrijk zijn er dagelijks rellen met grote betogingen, Spanje trekt zich niets meer aan van de regels van de EU, Portugal idem. Griekenland is failliet en eerdaags moeten we weer met vele miljarden over de brug komen. In Oostenrijk worden de mensen verstandig en kiezen voor het eigen volk en wordt de politieke elite vermorzeld, maar in Nederland doen de politieke verraders er nog een schepje bovenop en halen nog wat extra gelukzoekers binnen. Overal in Europa is de kans op aanslagen door moslims 100%, maar in Nederland denken ze dat het wel los zal lopen.
  Het ergste is nog dat de media, met de NOS voorop, net doen alsof er niets aan de hand is en al dat slechte nieuws voor u en mij verzwijgen.

  Een reactie posten