Wim Hermans van Senioren Hollands Kroon ging als 'een olifant door de porseleinkast'

Datum:
 • woensdag 24 februari 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon -  ANNA PAULOWNA - Volgens Maureen van der Pligt van FNV heeft wethouder Mary van Gent van Hollands Kroon vrijdag geen contact gehad met de actievoerders die het gemeentehuis bezet hielden. Daarvoor deed zij navraag bij de aanwezigen.

  Door Lydia Jasper - 23-2-2016

  Van Gent stelt dat zij die vrijdag werd gebeld en uit een overleg stapte om een ambtenaar te woord te staan. ,,Die heeft opgehangen en vervolgens ter plekke doorgegeven dat ik echt niet kon komen, maar dat ik de week erop tijd had. Later heeft hij mij teruggebeld om te zeggen dat ze wilden dat ik nu kwam. Dat ging mij dus niet lukken.’’

  Raadslid Jeff Leever betreurt overigens de wijze waarop Wim Hermans zijn lidmaatschap van Senioren Hollands Kroon opzegde. ,,Hij ging als een olifant door de porseleinkast’’, meent Leever die zegt met Piet Bruijstens oprichter te zijn geweest van de partij.

  ,,Wij wisten niets van de bezetting en hebben geen invloed op het politieoptreden gehad. Het is grappig dat donderdag ChristenUnie, PvdA en GroenLinks met een motie komen op de thuiszorg. Die landelijke partijen hebben niet tegengehouden dat Den Haag de zorg over de schutting gooide.’’

  NHD  4 reacties :

  Anoniem zei

  Zo, het stront naar elkaar gooien is begonnen.

  Anoniem zei

  Het is altijd degene die er uit stapt die het heeft gedaan, nooit de zittenblijvers.
  Als LADA en de Seniorenpartij ballen hadden gehad waren ze gezamenlijk opgestapt, maar ballen hebben onze bestuurders al lang niet meer, behalve als er oude mensen van het gemeentehuis verwijderd moeten worden, dan staan ze vooraan te dringen om te laten zien hoe "besluitvaardig" ze zijn.

  h.oldeboom, zei

  Zo, als je gemeentehuis bezet is komt er niemand van het college B&W?. Het lijkt mij dat bij een 'bezetting' de verantwoordelijke verschijnt - nu was Nawijn in Den Haag en die kon het zo op gunstige afstand afschuiven op de politie maar wij hebben toch ook nog zoiets als een loco-burgemeester die de mensen te woord kan staan - en als die er niet is de verantwoordelijke wethouder en als die niet komen kan een andere wethouder? Bijvoorbeeld een Meskers - die woont vlakbij en heeft een grote mond. Nee, het gehele college van B&W drukte zich en deed het in de broek en in overleg met Nawijn stuurde men de politie op de mensen af. Probleem opgelost!

  Anoniem zei

  De politie gaat mensen arresteren met een varkenspetje op.
  Het is slecht gesteld met de politie.
  Hieraan kun je zien dat de *politie* niet denkt maar alleen maar doet.

  Het is vandaag 25 februari van de *februaristaking*.

  Als de politie ballen heeft (gehad) dan hadden ze het gemeentehuis niet ontruimd.

  Laat zien dat je ook een burger bent met redelijke denkwijze; nee, ze volgen wat Nawijn zegt. Hoe laf.

  Een reactie posten