Uitspraak: Rijk houdt regie over plaatsing windmolens in Veenkoloniën

Datum:
 • woensdag 3 februari 2016
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Borger-Odoorn en Aa en Hunze hebben het kort geding over de zeggenschap over de plaatsing van windmolens verloren. Die hadden de gemeenten aangespannen omdat ze vinden dat het Rijk ten onrechte een regeling gebruikt om windmolens te plaatsen.
  Het gaat om de rijkscoördinatieregeling. In het gebied moeten ongeveer vijftig windmolens komen te staan. Door de uitspraak van de rechter blijft de regie bij het Rijk en komt deze niet bij de provincie terecht.

  Vanaf 11.30 uur geven de wethouders van Borger-Odoorn en Aa en Hunze een persconferentie, waarin ze zullen reageren op de uitspraak. 

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het Rijk is al jaren niet geloofwaardig meer, evenals diverse rechters die precies doen wat ze opgedragen krijgen van hogerhand.
  Wie de MH17 doofpot een beetje volgt, de doofpot rond oud top ambtenaar en (vermeend) pedofiel Joris Demmink, het oppoetsen van de misdaadcijfers van allochtonen, de asiel tsunami, kortom, noem een onderwerp op en de bevolking wordt op grote schaal gemanipuleerd en of voorgelogen door de diverse overheden.
  Als er niet spoedig iets gebeurt dan is Nederland reddeloos verloren.

  Een reactie posten