Nieuwe inzichten LADA: burger blijft buitenspel

Datum:
 • dinsdag 26 januari 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - We lezen de regelmatige persberichten waarin LADA suggereert dat het naar de burgers wil luisteren.
  Reactie op bericht van LADA: 'Vluchtelingenopvang: Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe inzichten' 

  LADA luistert..................?   


  Naar wie of wat luistert LADA, naar gelijkgestemden?
  LADA luistert in ieder geval niet naar de realisten in de samenleving want dan kom je als politieke partij niet met dergelijke stuitende onzin, een onzin die dermate ver van iedere realiteit verwijderd is dat het schokkend is dat dergelijke lieden de burgers willen gaan vertellen wat wel of niet goed voor ze is, of wat wel of niet moet kunnen

  Allereerst het Manifest van Vluchtelingen Werk die gaat bepalen wat verplicht is.
  Wie of wat is Vluchtelingenwerk dat ze “democratisch” gekozen bestuurders verplichtingen kan opleggen? Vluchtelingenwerk is niet meer of minder dan een over gesubsidieerd orgaan dat helemaal niets te vertellen heeft, dus waarom LADA het oor te luisteren legt naar dergelijke instelling met idiote doelstellingen is een raadsel.
  • “Een Gemeente van 47000 inwoners staat garant voor 350-400 nieuwkomers”.
  Nederland telt bijna 400 Gemeentes, volgens de berekening van LADA moeten we er van uitgaan dat LADA rekent op bijna 400 asielzoekers per gemeente dan moeten we volgens LADA uitgaan van 160.000 asielzoekers in Nederland. Is dat per jaar Ravensteijn/LADA, of eenmalig?
  Het laatste zal wel met open grenzen zonder enige bewaking in Griekenland en Italië, dus moeten we uitgaan van ongeveer 160.000 asielzoekers per jaar.
  • ”Woningen, deels permanent, deels tijdelijk en verplaatsbaar”
  Waar komen deze woningen/units, zijn er al plaatsen bestemd, de kosten geraamd, vergunningen geregeld? Waarom zo’n haast bij LADA en geen haast hebben als er voor autochtonen al jaren een wachtlijst is?

  • “Provincie faciliteert door medewerking te verlenen buiten de bebouwde kom”. 
  Wat voor de lokale bevolking niet mogelijk is/was is nu opeens geen probleem meer en kan er naar hartenlust gebouwd worden in het buitengebied zolang het maar voor de nieuwe cultuurverrijkers is?
  • “Hollands Kroon benadert de nieuwkomers alsof het een talentenjacht betreft. De lokale participatiemaatschappij vraagt dit van al haar bewoners. Zelfredzaamheid is regel, ondersteuning als het echt nodig is.” 
  Ravensteijn/LADA schijnt ons precies te kunnen vertellen hoe we dat als bevolking moeten gaan invullen voor al die zielige moordenaars, verkrachters, aanranders en rovers want die zitten er ongetwijfeld tussen. Zoals nu gebleken is na gedane uitspraken van Timmermans is veel meer dan de helft economisch vluchteling. Hoe gaat LADA hier onderscheid in aanbrengen als  veel meer dan de helft jonge mannen zijn en uit veilige landen als, Jordanië, Egypte, Marokko, Tunesië, enz. komen?
  Het COA heeft er geen notie van wie er allemaal in ons land rondlopen, in Duitsland is slechts 10% van de migranten geregistreerd en zijn ze 600.000 zogenaamde vluchtelingen kwijt die door Duitsland zwerven, incl. alle IS-strijders. Zou het in Nederland veel anders zijn mijnheer Ravensteijn????????
  • "De nieuwe aanpak is kostenneutraal, huidige kosten voor tijdelijke bouw, verzorging en beveiliging kunnen omlaag, die van integratie en permanente bouw omhoog”.
  Begrijpt u het nog? De huidige kosten voor  tijdelijke bouw enz. kunnen omlaag aldus LADA, maar dat betekent natuurlijk wel dat er veel kosten gemaakt moeten worden. Integratiekosten kunnen stijgen. Hoezo stijgen LADA? Gebleken is dat de door LADA zo geadoreerde moslims niet willen integreren, dat blijkt uit de eerste generatie gastarbeiders die nog steeds niet geïntegreerd is en zelfs terugvallen zijn op hun oude gebruiken en hun geloof/ideologie. LADA schijnt blijkbaar in de eigen droomwereld te leven waar niet staat vermeld dat iedere asielzoeker de Nederlands belastingbetaler minimaal €30.000 kost.
  Kosten voor 400 asielzoekers: €12 miljoen alleen al in Hollands Kroon. Hoezo kostenneutraal LADA!!!!!!??????? Hierbij zijn de kosten van de woningen en gezinshereniging, enz. niet bijgeteld.
  • “Hollands Kroon meldt zich bij het COA en Vluchtelingenwerk aan voor een pilot”
  Mijnheer Ravensteijn en geloofsgenoten, is het wel eens bij u opgekomen dat het wel zo FATSOENLIJK en DEMOCRATISCH is, een dergelijk ingrijpende beslissing in de samenleving van Hollands Kroon voor te leggen middels een referendum aan de inwoners van Hollands Kroon?

  Het stuk van Ravensteijn van LADA wekt de indruk dat de negatieve berichtgeving over de islam en daaraan gekoppeld het migratie probleem ontkend worden.
  Zouden Ravensteijn en consorten geen weet hebben van het feit dat in Rotherham (Engeland) meer dan 1400 ENGELSE kinderen jarenlang sexueel misbruikt en mishandeld werden door Pakistaanse moslim mannen? Politiek en politie was al jaren op de hoogte maar deden alsof hun neus bloedde om maar zo politiek correct mogelijk te zijn.

  Zou Ravensteijn op de hoogte zijn dat het eens zo mooie Zweden ten prooi is gevallen aan zoveel moslimverkrachters dat het land wereldwijd procentueel op de 2e plaats staat van verkrachte vrouwen?

  Of dat de Zweedse politie in Stockholm de veiligheid van de autochtone bevolking niet meer kan garanderen vanwege de torenhoge criminaliteit van MAROKKAANSE jongeren? Hoe vreemd het ook moge klinken, ook daar veel Marokkanen die met de “vluchtelingenstroom” mee zijn gelift, hun paspoort hebben weggegooid en als Syriër Zweden binnen mochten komen.
  Of van het in Berlijn wonende Russische meisje van 10 jaar die dagenlang door moslimmannen verkracht en mishandeld? (De Berlijnse politie had ouders en slachtoffer dwingend ontraden aangifte te doen, daar moet je dan als bevolking nog op vertrouwen).
  Of het gegeven dat de Europese veiligheidsdiensten waarschuwen voor binnenkort grootschalige terreuraanslagen(door moslims uiteraard) in heel Europa?
  Of dat 150 Nederlandse agenten gewapend met mitrailleurs gaan patrouilleren in de Nederlandse steden? (niet in kleine plattelandsgemeentes)
  Of de meer dan 1200 vrouwen die in vele steden in Duitsland zijn aangerand door moslimmannen van Noord Afrikaanse afkomst en asielzoekers?

  Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dat heeft bij wereldvreemde bestuurders eigenlijk weinig zin, overtuigd als ze zijn van hun grenzeloze goedheid tegenover de tegenstanders van onze Joods Christelijke samenleving.

  Na de berovingen en aanrandingen door moslimmannen werd krampachtig de deksel op de borrelende doofpot gehouden door politiek en media, maar onder druk van de alternatieve nieuwsmedia werd het deksel van de beerput iets opgelicht, maar een paar dagen erna werd de beerput weer professioneel door politiek en media gesloten. Zo af en toe borrelt er nog wel eens een verontrustend bericht onder het deksel door maar vooral in Nederland hebben politiek en media het prima onder controle.

  De Joden verlaten heel West Europa vanwege moorden en moordaanslagen door moslims, oogluikend toegestaan door de talrijke verraders binnen de Europese samenleving. Voor de mensen die het nog niet helemaal begrijpen of weten: Israël is het enige DEMOCRATISCHE land in die contreien en eigenlijk in heel Afrika en Midden Oosten.

  Ravensteijn en zijn kompanen staan een maakbare samenleving voor waarvan Michael Gorbatsjov, voormalig Secretaris Generaal van de Communistische partij van de Sovjet-Unie jarengeleden zei tegen de voormalige leiders van Europa: ”Jullie beginnen aan een systeem zoals van de Sovjet-Unie, een systeem wat bij ons is mislukt en waar we van zijn afgestapt”.  Brussel, geholpen door de Eurofielen doen hun uiterste best om onze vrije samenleving steeds meer te beknotten.

  Ravensteijn droomt nog van een maakbare samenleving zoals het Maoïsme,  het Fascisme, het Communisme, ideologieën die honderden miljoenen het leven heeft gekost.
  Hij lonkt naar de moslims die wereldwijd in de loop der eeuwen verantwoordelijk zijn geweest en nog zijn voor HONDERDEN MILJOENEN aan slachtoffers, Hitler was er een koorknaapje bij vergeleken.
  De geloofsoorlog in het Midden Oosten en de rest van Afrika tussen hoofdzakelijk Soennieten en Sjiieten zal in Europa worden voortgezet, met alle gevolgen van dien en tienduizenden doden.

  400 asielzoekers in de kernen van Hollands Kroon waarvan niemand weet waar het op uit draait, want er zal ook nog gezinshereniging gaan komen, al zal ook dat volgens Ravensteijn wel kostenneutraal zijn. De zwaar onderbemande politie is nu al niet in staat de orde te handhaven, ze doet zelfs invallen bij mensen die op een keurige wijze kritiek uiten op de komst van asielzoekerscentra. Dat doet denken aan het gedrag van de fascisten kort voor en tijdens de 2e Wereldoorlog.

  RAVENSTEIJN: GEEF OPENHEID VAN ZAKEN EN BELAZER MET JE COLLEGA POLITICI VAN DE
  ANDERE PARTIJEN DE BURGERS IN HOLLANDS KROON NIET LANGER!!!!!!!!!  

  Een meeschrijver voor Stichting JAS   


  21 reacties :

  Anoniem zei

  Mijnheer Ravensteijn, leest u even mee?

  Politie ontvlucht azc bij reddingspoging verkrachte jongen

  Asielzoekers in Zweden woest als dienders 10-jarig slachtoffer willen meenemen.

  26-01-2016, 21:42
   Tags: asielzoekers, azc, Zweden


  Asielzoekers in Zweden hebben een groep politieagenten verdreven toen zij een seksueel misbruikte jongen uit een azc wilden redden. De 10-jarige knul zou in de vluchtelingenopvang herhaaldelijk zijn verkracht.

  P.v.d.Munnik zei

  De leiders van de EU zijn helemaal gek geworden en Merkel is de grootste waanzinnige. Zelfs in Duitsland begint de politiek correcte pers in te zien dat Duitsland op de ondergang af stevent, natuurlijk Nederland in de val meeslepend want stel je toch eens voor dat Rutte ballen toont en eens een keertje tegen Merkel in gaat, neen dan liever heel Nederland naar de verdommenis zal Rutte denken.
  Waarschijnlijk zijn ook de politici van LADA met dit waanzinvirus besmet.

  http://joostniemoller.nl/2016/01/de-ondergangswaanzin-van-merkel/

  Anoniem zei

  Van Hitler werd gezegd dat hij krankzinnig was. Als de mosliminvasie van de EU een feit is dan zal er later in de geschiedenisboeken staan dat Merkel en de Europese leiders krankzinnig waren, tenminste als geschiedenisboeken dan nog worden toegestaan door de aanstaande moslim leiders.

  Anoniem zei

  CITAAT van Cicero

  Geplaatst op 27 januari 2016 door E.J. Bron


  Cicero
  (Klik op afbeelding voor groter beeld)
  Cicero over het verraad van binnen: “Een natie kan haar gekken en zelfs haar meest ambitieuze burgers overleven. Maar ze kan het verraad van binnen niet overleven. De verrader werkt er naartoe dat de ziel van de natie verrot. Hij besmet het politieke lichaam van een natie dusdanig, totdat deze haar weerstandsvermogen heeft verloren. Vrees niet zozeer de moordenaar. Vrees de verrader. Hij is de ware pest!”

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Sjaak”

  Anoniem zei

  Voor wie geïnteresseerd is in de multiculturele zegeningen die LADA, maar eigenlijk de gehele politiek, voor ons in petto heeft:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/27/zwedens-afghaanse-verkrachtelingen/

  Anoniem zei

  Het meest verontrustende van alles is dat keer op keer blijkt
  dat het gros van de Nederlandse politici niet meer te vertrouwen is. Hetzelfde geldt voor justitie, politie en media.
  Steeds meer mensen zien ons eens zo mooie land afglijden.

  P.v.d.Munnik zei

  Vanmorgen op het NOS journaal: Onderzoek heeft uitgewezen dat Nederland bij de 5 minst corrupte landen ter wereld behoort.

  Dat is geweldig nieuws zou je denken, maar wie heeft de gegevens voor een dergelijk onderzoek aangeleverd?

  Juist, de (overheids)instellingen die van ZICHZELF vinden dat ze niet corrupt zijn.

  Dat is hetzelfde als vragen aan een dief of het een dief is.
  U mag zelf het antwoord invullen.

  Anoniem zei

  Hoeveel van het soort "vluchtelingen" zoals op de video te zien zijn heeft LADA en de overige partijen voor ogen voor de vreedzame Hollands Kroon gemeenschap?

  http://fenixx.org/2016/01/26/test-2/

  Anoniem zei

  Nog even en dan is er een burgeroorlog.

  Anoniem zei

  Dierenliefhebbers opgelet!!!!!!!!!!
  Moslims beschouwen alle dieren(en ongelovigen)als onrein en hebben er geen enkele moeite mee uw geliefde hond of kat de nek om te draaien. Het zij over het algemeen grote sadisten die de gruwelijkste martelingen toepassen op uw geliefde huisdier.
  Schapen, geiten, paarden, kortom alles wat in de wei staat is niet veilig voor het soort zolang ze hun piemel er maar in kunnen steken.
  Bij LADA moeten het wel haters van mens en dier zijn dat ze hele hordes binnen willen halen waar u ook nog financieel en via de participatie maatschappij dient op te draaien.

  Rob Ravensteijn zei

  Ik doe een poging: ik probeer oprecht iets te doen met meningen die de mijne niet zijn. Me te verplaatsen in andere opvattingen, in andere leefomstandigheden. Maar laten we proberen iets aardiger met elkaar om te gaan, niet anoniem te discussiëren. Dat waardeer ik zeker in Peter v d Munnik. De wereld zit niet geweldig in elkaar. Wat ons bindt is strijden tegen onrecht. Soms lukt het, soms ook niet. Zullen we eens een politiek café houden en vooraf afspreken dat we gezellig uit elkaar gaan? Er valt iets te winnen. Gr Rob

  Rob Ravensteijn zei
  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
  P.v.d.Munnik zei

  Mijheer Ravensteijn, ik ben me er van bewust dat het tegenwoordig zeer ongezond kan zijn om een niet politiek correcte mening te hebben en dat het zeer ongezond kan zijn een dergelijke mening te ventileren. Als we horen, lezen en zien wat er kan gebeuren door alleen al een mening te geven die het merendeel van de politiek niet welgevallig is dan kan ik me heel goed voorstellen dat mensen hun naam niet onder hun commentaar willen zetten.
  Een triest voorbeeld van de huidige "vrijheid van meningsuiting" is Geert Wilders die 24 uur per dag zwaar bewaakt moet worden omdat zijn mening niet strookt met die van de overige politiek correcte partijen en hun aanhang. Pim Fortuyn werd vermoord door een linkse idioot vanwege een voor (extreem)links onwelgevallige mening. We kunnen ons allemaal nog de moord op Theo van Gogh herinneren die door een aanhanger van de religie van de vrede werd vermoord. Dus mijnheer Ravensteijn, een naam zetten onder een stuk wat politiek correct is zonder risico, de tegenovergestelde mening daarentegen is vandaag de dag helaas zeer risicovol.

  P.v.d.Munnik zei


  Mijheer Ravensteijn, allereerst bedankt voor het compliment, meteen wil er aan toevoegen dat ik alle begrip heb voor reageerders die hun naam niet bekend willen maken, ik mag hopelijk aannemen dat ook u begrijpt waarom dat is?

  U moet mij toch eens uitleggen wat u in uw reactie bedoelt met ”ik probeer oprecht iets te doen met meningen die de mijne niet zijn”.

  Begrijp ik nu goed dat u zich voor het karretje laat spannen van extreem linkse elementen binnen uw partij zonder dat u achter hetgeen u geschreven heeft staat?

  Ik heb u leren kennen als een integer mens, daarom kan ik me slecht voorstellen dat u met meningen komt die niet de uwe zijn, mocht dat wel zo zijn dan zou ik in uw geval meteen afscheid nemen van LADA want dat is uw partij dan niet meer.

  Verder ben ik me er van bewust dat het tegenwoordig zeer ongezond kan zijn om een niet politiek correcte mening te hebben en dat het zeer ongezond kan zijn een dergelijke mening te ventileren. Als we horen, lezen en zien wat er kan gebeuren door alleen al een mening te geven die het merendeel van de politiek niet welgevallig is dan kan ik me heel goed voorstellen dat mensen hun naam niet onder hun commentaar willen zetten.
  Een triest voorbeeld van de huidige "vrijheid van meningsuiting" is Geert Wilders die 24 uur per dag zwaar bewaakt moet worden omdat zijn mening niet strookt met die van de overige politiek correcte partijen en hun aanhang. Pim Fortuyn werd vermoord door een linkse idioot (de opdrachtgevers zijn nog steeds niet bekend)vanwege een voor (extreem)links onwelgevallige mening. We kunnen ons allemaal nog de moord op Theo van Gogh herinneren die door een aanhanger van de religie van de vrede werd vermoord. Dus mijnheer Ravensteijn, een naam zetten onder een stuk wat politiek correct is is zonder risico, de tegenovergestelde mening daarentegen is vandaag de dag helaas zeer risicovol.


  Frank Ottens zei

  Oppassen mensen in HK...!! Onze dappere reagluurder "Anoniem" waarschuwt u voor asielzoekers. Behalve uw dochters verkrachten, zullen ze ook u katten en honden de nek omdraaien... Dank je wel, "Anoniem", wat een dappere vent ben jij zeg. Tegen Paul de Munnik zou ik graag willen zeggen: je moet weer gaan zingen, want van politiek heb je de ballen verstand. Heb je al bewaking ingehuurd? "Extreem linkse elementen", hahaha, hoe verzin je het?

  Anoniem zei

  Frank, we nemen het je niet kwalijk hoor, dat jouw kennis niet verder reikt dan Kreileroord.

  Frank Ottens zei

  Haha, goed zo "Anoniem"! Beetje de humor erin houden. Jullie zijn allemaal zo boos. Zet ff een cd'tje op, drankje erbij, ontspan een beetje. Kom op hee.

  Rob Ravensteijn zei

  Ter aanvulling op Peter: iedereen moet zich veilig kunnen voelen, ook in discussies. Ook als je het niet met elkaar eens kunt worden. Dat geeft ruimte om na te denken over de argumenten en achtergronden. Zo kun je van elkaar iets leren. Dat maakt een discussie waardevol. Geldt in het klein met relatie of vrienden, geldt ook in het groot. Er valt nog een hoop te winnen: integriteit, dubbele agenda's etc. Zinvolle aanvulling?

  Anoniem zei

  Frank is niet goed.

  Anoniem zei

  Citaat van Thomas Jefferson:

  “Het enige dat tirannie nodig heeft om vaste voet te krijgen, is dat mensen met een zuiver geweten stil blijven.”

  Heeft u het kunnen begrijpen Frank Ottens?

  Anoniem zei

  19 minderjarige bewapende asielzoekers vallen medewerkers azc aan in Zweden

  Medewerker wilde geen snoep kopen dus moest alles kapot

  28-01-2016, 10:58
   Tags: asielzoekers, Zweden


  In Zweden hebben medewerkers van een azc voor minderjarige alleenstaande asielzoekers zich woensdagavond moeten opsluiten in een ruimte om te voorkomen dat ze zouden worden gelyncht door maarliefst 19 asielzoekers die in het bezit waren van zelfgemaakte wapens. Een politiemacht heeft de medewerkers uiteindelijk kunnen ontzetten en de muiters opgepakt, aldus The Local.

  De rellen braken uit nadat één van de medewerkers weigerde snoep te kopen voor één van de asielzoekers. Deze asielzoekers werd vervolgens woest en verzamelde een groep vrienden om zich heen.

  Nadat de medewerkers zich hadden verschanst sloegen de boze asielzoekers ruiten aan gort en plunderden ze de keuken.

  Eén van de asielzoekers, een 16-jarige jongen zit nog vast. Enkele anderen zijn inmiddels overgeplaatst.


  Een reactie posten