Klachten verduistering kassen

Datum:
 • dinsdag 12 januari 2016
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Hollands Kroon -  Middenmeer - Omwonenden die last hebben van slecht verduisterde kassencomplexen op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer worden van het kastje naar de muur gestuurd.


  Dat stelt Sylvia Buczynski, PvdA-raadslid in Hollands Kroon. Volgens haar worden diverse klagers door de gemeente naar de milieu- dienst gestuurd en andersom. In de ogen van Buczynski zou Hollands Kroon sancties moeten opleggen aan glastuinbedrijven die na stormschade wel ruiten in hu, kassen herstellen, maar niet opnieuw verduistering aanbrengen tegen verlichting.

  Die verplichting is volgens het raadslid ooit als voorwaarde gesteld aan vestiging van grootschalige glastuinbouw op Agriport.

  NHD

  4 reacties :

  Sam Kooy zei

  't ja, 't is nu eenmaal het college van Hollandskroon. Dán weet je in ieder geval zeker dat je een probleem hebt. Sterkte klagers / inwoners Middenmeer

  Anoniem zei

  Als de milieudienst er bij betrokken is kan men verwachten dat burgers van het kastje naar de muur gestuurd worden. Het is bij die dienst een en al achterbaks gemanipuleer en altijd in het nadeel van burgers. Dat zooitje achterbakse lieden(de milieudienst) had allang naar huis gestuurd moeten worden omdat het helemaal niets toevoegt aan een goede controle op milieuovertredingen, eerder het tegenovergestelde. Wat de politiek in de doofpot wil hebben voert de Milieudienst uit, natuurlijk niets voor niets, dat begrijpt u wel.

  Anoniem zei

  ---DE MILIEUDIENST--- Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
  Nou, die doen alleen wat de Gemeente hen opdraagt. De burgers zijn compleet de Sjaak.
  Ze hebben niets met je nodig.

  Als je last van een stampende windturbine hebt zegt een woordvoerder van de Gemeente: Neem maar slaapmedicatie!
  Echt gebeurd.

  Anoniem zei

  Er is zelfs een medewerkster van de milieudienst die het presteerde om een bedrijfsonderzoek te verrichten om 24.00 uur van zaterdagnacht op zondagmorgen op een plaats die onmogelijk is en dan in haar rapport durft te schrijven dat er: geen bedrijfsactiviteiten zijn waargenomen en er geen lawaaioverlast is geconstateerd.
  Niet lang daarna werd deze mevrouw gepromoveerd.

  Een reactie posten