Aanmelden raadsvergadering Hollands Kroon 28 januari verplicht

Datum:
 • vrijdag 22 januari 2016
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Hollands Kroon - De gemeenteraad wordt op 28 januari gevraagd op welke wijze zij een bijdrage wil leveren aan het vluchtelingenvraagstuk. De vraag is of zij bereid is een azc op het grondgebied van Hollands Kroon toe te staan.  Waar eventueel een azc zou moet komen is nu nog niet aan de orde. Mocht de raad een besluit nemen om een azc toe te staan dan zullen bij een keuze voor de locatie de inwoners worden betrokken.

  De verwachting is dat er veel belangstelling is voor deze raadsvergadering. Op grond van de (brand)veiligheidsvoorschriften kunnen er niet meer dan 200 belangstellenden worden toegelaten in het gemeentehuis in Anna Paulowna. Om teleurstelling op de avond zelf te voorkomen, is besloten om voor het bijwonen van de vergadering een aanmeldplicht in te stellen. Aanmelden kan tot 24 uur voorafgaand aan de vergadering; dus tot woensdag 27 januari, 20.00 uur. Bij de verdeling van de beschikbare plaatsen krijgen de inwoners van Hollands Kroon voorrang. Mensen van buiten de gemeente komen eerst op een wachtlijst. Als er uiteindelijk nog plaatsen vrij zijn, komen de mensen op de wachtlijst in aanmerking in volgorde van aanmelding. 

  Aanmelden

  Aanmelden kan via griffie@hollandskroon.nl of via telefoonnummer 088-3215000. Geef daarbij de volgende gegevens op: naam, adres, postcode en woonplaats. Als alle gegevens zijn aangeleverd en er is nog plaats dan ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Mocht er geen plaats meer zijn, dan krijgt u daar uiteraard ook bericht over. Op 28 januari meldt u zich uiterlijk 19.45 uur bij de ingang van het gemeentehuis, De Verwachting 1 in Anna Paulowna. U legitimeert zich met uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs bij de beveiliging. De beveiliging controleert uw legitimatiebewijs en of uw naam is geregistreerd. Als alles in orde is kunt u naar binnen. 

  Geen plaats meer of te laat met aanmelden?

  U kunt de vergadering ook volgen via internet. Op deze pagina vindt u hiervoor een link:http://www.hollandskroon.nl/bestuur-organisatie/live-volgen-van-de-raadsvergaderingen_41663

  HK
  5 reacties :

  Anoniem zei

  Wat een verrijking voor ons land deze >vluchtelingen>.
  Zelfs de democratie gaat eraan.
  Jezelf aanmelden voor een raadsvergadering!? Het moet toch niet gekker worden.
  En ondertussen vinden de linkse gekkies dit allemaal normaal.

  Dreigen en bedreigen; zo voelt het.

  Anoniem zei

  L E U G E N A A R!
  Gisteravond even een afgelopen week uitgezonden aflevering van POWNED gezien.
  Hier kwam een burgemeester uitleggen waarom hij een burger de politie op z'n dak heeft gestuurd. Deze burger had een keurig nette tweet de wereld ingezonden.
  HET SCHAAMROOD STAAT OP MIJN GEZICHT VAN DE REACTIE van de
  zich zelf noemende Bram van Hemmen /Burgervader van Sliedrecht.
  Een vieze man met gore gel in zijn haar, die journalist Rutger van Castricum bij zijn voornaam aansprak, grijs pak, grijs overhemd, een das bij de Zeeman gekocht, niet voor het gesprek zijn knoopje dichtgezet, zijn boerenhanden in zijn zak houden tijdens het gesprek zijn ring uitpuilend om zijn vette vinger, een vette buik vooruitgezet. Werkelijk weerzinwekkend.
  DIT IS EEN BURGEMEESTER VOOR ZIJN ONDERDANEN. We waren met 9 mensen in de huiskamer en we maakten een gokje over de partij waar hij bij hoorde. Wij dachten PvdA vanwege het armoedige mannetje. Het bleek een CDA- er te zijn.
  Hij heeft waarschijnlijk een varkensfokkerij.

  Mijn advies is: Afzetten deze man.

  Dit is de democratie verloochenen.

  Er zijn in dit land geen burgers meer. Alleen vluchtelingen.
  Hoe ga ik het mijn kinderen uitleggen?

  Anoniem zei

  Binnenkort ook in Nederland(als het al niet zover is):
  http://fenixx.org/2016/01/24/zweedse-asielaccommodaties-vechtpartijen-vrouwenmishandeling-en-seksueel-misbruik-van-kinderen/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/24/zweedse-asielaccommodaties-vechtpartijen-vrouwenmishandeling-en-seksueel-misbruik-van-kinderen/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/24/pegida-hekelt-merkel-haalt-een-massaal-overschot-aan-mannen-naar-duitsland/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/24/cartoon-476/

  Anoniem zei

  Alleszeggend, in Nederland is het niet anders. Bijna alle 400 gemeentes hebben 500 of meer migranten opgevangen en maar 60.000 asielzoekers ??????????
  Ook in Nederland lopen 10 duizenden migranten illegaal rond, alleen hoor je de regeringsleugenaars er niet over.

  http://fubar.mobi/2016/01/24/duitsland-is-een-mohammedaanse-invasiemacht-van-600-000-kwijt/

  Anoniem zei

  Wat we van onze politici nooit te horen krijgen om het multiculti sprookje niet te verstoren, zelfs na alle misdragingen van de islamieten niet:

  Nog meer rapporten uit Duitse doofpot: ‘Overal in Duitsland aanrandingen oudejaarsnacht’

  Aanrandingen in 12 van de 16 deelstaten

  24-01-2016, 14:05
   Tags: Duitsland, keulen


  En weer is een ‘geheim’ rapport, dat was bedoeld voor de Grote Duitse Doofpot, in handen gekomen van een Duitse courant. Ditmaal publiceert de Süddeutsche Zeitung delen van een intern politierapport. Hieruit blijkt dat dat de aanranden tijdens oudejaarsavond veel wijdverbreider zijn dan tot nu toe werd gecommuniceerd.

  Een reactie posten