Hoofdinspecteur Duitse Recherche: Met moslimmigranten importeren wij criminaliteit

Datum:
 • dinsdag 29 december 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • ‘Politiek verzwijgt dat migranten in AZC’s kinderen prostitueren’ – Officiële overheidscijfers: Slechts 2% migranten geschikt voor werk

   
  (Tel de vrouwen en kinderen in de stroom “vluchtelingen”)


  De statistisch onomstotelijk vastgestelde link tussen islam en criminaliteit is één van de gevoeligste punten die de gevestigde Europese orde in media en politiek negeert, en als het niet anders kan te vuur en te zwaar bestrijdt. Hoofdinspecteur Tania Kambouri van de Duitse recherche en tevens bestseller-auteur, die eerder fel werd aangevallen omdat ze openlijk stelde dat moslims geen respect voor de politie hebben en criminaliteit door vluchtelingen wordt gebagatelliseerd, deed er tijdens een openbare bijeenkomst nog een schepje bovenop, en waarschuwde dat de politie zich door de exploderende moslimcriminaliteit overal steeds verder moet terugtrekken, ‘waardoor wij het gezag op straat verliezen.’

  Kambouri bekritiseerde ook de gerechtelijke macht, die in haar ogen veel te veel begrip toont en doorgaans lage –of zelfs geen- straffen uitdeelt aan moslims. ‘Daarmee beschadigen ze indirect ook onze samenleving,’ aldus de 32 jarige teamchef van de recherche in Bochum. Ze wees op het gebrek aan respect bij met name jonge moslimmannen voor de politie. Zelfs hun kinderen zijn het gewend de politie uit te schelden.

  Kinderen in AZC’s door migranten geprostitueerd
  Haar boek over het geweld tegen politieagenten (Deutschland Im Blaulicht) ging inmiddels 120.000 keer over de toonbank, en stond meerdere weken op de eerste plaats van de bestsellerlijst voor vakboeken. Tijdens spreekbeurten in het hele land slaat ze al enige tijd alarm over het feit dat er steeds meer zaken mislopen met migranten. Zo blijkt de politie te weten, maar de politiek te verzwijgen, dat migranten in AZC’s kinderen prostitueren. ‘Maar op zeker moment zal dit aan het daglicht komen, en dat zal een grote knal veroorzaken.’

  Open grenzen oorzaak van explosie criminaliteit
  ‘Door de open grenzen hebben wij zoveel criminaliteit binnengekregen,’ vervolgde ze. ‘Wij hebben criminaliteit geïmporteerd die wij eerst niet hadden.’ Na applaus vanuit de zaal klaagde ook Heinz Buschkovsky, voormalig sociaaldemocratisch districtsburgemeester van de beruchte migrantenwijk Berlin-Neukölln, over de parallelle samenleving die moslims hebben gecreëerd, en over de integratieproblemen die er met hen zijn.

  ‘Problemen ontstaan mede dankzij linkse ontkenning van realiteit’
  Met name vanuit linkse hoek wordt de van oorsprong Griekse Kambouri –zelf afkomstig uit een migrantenfamilie- beschuldigd van ‘racisme’. Haar reactie: ‘Ook door dit soort mensen hebben wij problemen in ons land, omdat zij niet weten wat er gaande is, en omdat ze de waarheid niet accepteren. Het is moeilijk met zulke mensen die zover van de realiteit staan te praten.’
  Anarchie en burgeroorlogen
  Eén criticus in de zaal wierp tegen dat de politiechef het over ‘een minderheid’ van de in Duitsland wonende moslims heeft. ‘Dat klopt,’ antwoordde ze. ‘Want als het de meerderheid zou zijn, dan zouden we nu dagelijks in iedere stad anarchie en burgeroorlogen hebben. Deze minderheid bezorgt ons nu al reusachtige problemen, en zal in de komende jaren zo snel groeien, dat u er hier ook door getroffen zult worden.’

  Meer no-go zones, criminaliteit groeit nog sneller dan gevreesd
  De minister van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), beweerde onlangs dat er geen ‘no-go’ zones bestaan, maar Kambouri sprak dit tegen. ‘Die no-go zones breiden zich juist steeds verder uit. Dat zijn gebieden waar burgers en agenten niet meer zonder angst in durven gaan. Er zijn zelfs gebieden waar één enkele patrouillewagen niet meer kan rijden. Dat is een feit.’
  Bovendien groeit de criminaliteit door migranten nog sneller dan aanvankelijk werd gevreesd. ‘Daarom zeg ik tegen mijn vrienden dat ze pepperspray moeten meenemen en zich moeten beschermen. Het zal namelijk nog erger worden.’

  Niet-gewenste cijfers over vluchtelingen ‘vervalst of goedgepraat’
  Onlangs zei ze in een interview met de Stuttgarter Nachrichten dat ze ‘zich kon voorstellen dat sommige zaken worden vervalst of goedgepraat, om bij de bevolking geen angst aan te wakkeren. Zulke cijfers over criminele handelingen door vluchtelingen zijn politiek niet gewenst. Ik denk ook dat veel ambtenaren in leidinggevende posities door de politiek worden gestuurd of op zijn minst worden beïnvloed.’ (1)

  Slechts 2% migranten geschikt voor werk
  Onlangs bleek uit officiële overheidscijfers dat slechts 2% van de tot Europa toegelaten migranten een baan zal kunnen vinden. De rest is daar tot in de lengte van jaren –en het grootste deel zelfs permanent- ongeschikt voor, mede omdat zo’n 70% analfabeet is en in de afgelopen jaren is gebleken dat 80% daarvan niet eens in staat is het niveau van het basisonderwijs te halen.
  Ook dit geeft aan hoe ernstig de situatie in met name de immigratielanden Duitsland, Nederland en Oostenrijk zal worden, omdat –los van de enorme kosten, die jaarlijks in de tientallen miljarden euro’s zullen belopen- grote aantallen van deze kansloze migranten vatbaar zullen zijn voor radicalisering en criminaliteit.

  Xander
  (1) Die Welt (via MSN Nachrichten)
   ss

  3 reacties :

  Anoniem zei

  De import van moslims heeft helemaal niets met vluchtelingen te maken.
  Gezonde jonge kerels uit overal in Afrika vandaan, zelfs Marokko en andere veilige landen, die vrouw en kinderen in oorlogsgebied???? achterlaten, hebben zonder uitzondering (veel)geld op zak en een peperdure telefoon.
  Kan iemand die nog gelooft in de zogenaamde "vluchtelingen" eens uitleggen hoe die "vluchtelingen" aan al dat geld komen en aan die dure telefoons of worden die telefoons nog verkocht in de stukgeschoten stadsdelen van de oorlogsgebieden zoals de propaganda zender NOS ons laat zien voordat ze "vluchten"?
  We worden op grote schaal voorgelogen door politiek en media, zelfs de kerken en de Paus doen mee aan die leugens.
  Frau Merkel is de nieuwe Adolf Hitler en richt Europa ten gronde, hierbij geholpen door Rutte, Hollande en consorten.

  Anoniem zei

  Wat een mooi stukkie hierboven. Mensen die Groen(s)links, VVD of PvdA stemmen zijn hier allemaal voor verantwoordelijk.
  Hoe kunnen we dit ooit betalen? En de mensen die zeggen: ^maar we zitten toch in een rijk land^?! Nou ik kan je vertellen; niet lang meer. Binnenkort zijn wij een derde wereldland.
  Al deze vluchtelingen(moslims) krijgen een huis en een uitkering die wij moeten betalen. Iedere dag weer.

  Waarom gaan deze mensen niet naar een moslimland? Hun gelijken?
  Dit is een invasie, het paard van Troye. Dit is een voorbode dat de islam Europa moet veroveren. En de mensen die dat nu ontkennen zullen door hun (klein)kinderen uitgekotst worden. Hoe hebben ze zo dom kunnen zijn; dat hoor je hier over 30 jaar. Maar dan kunnen we niet meer terug.
  Als je goed naar deze mensen kijkt zie je alleen maar moslimmannen en zigeuners zonder kinderen.
  Doe je ogen open en zie wat deze moslims de afgelopen 50 jaar ons gekost hebben en dan niet alleen geld maar vooral vrijheid.

  Bovendien vraag ik mij af: wat moet een mens die altijd leeft in 25 á 30 graden in een land als Zweden? Het halve jaar koud, bulten sneeuw, werk is er niet? Dit is een van bovenaf geregisseerde aanval op het vrije Europa.
  Ik ben niet superslim maar dit begrijpt mijn cavia nog wel.

  Mijn kinderen zullen later NOOIT zeggen:Ik heb het niet geweten.

  Anoniem zei

  Samson weet te vertellen dat we dit jaar nog wel 200.000 migranten kunnen opvangen. Van der Laan weet te vertellen dat iedere Gemeente in Nederland migranten moet opvangen. Samson en van der Laan moeten een eerlijk verhaal vertellen.
  Allereerst kan Nederland de toestroom van migranten financieel gezien niet meer aan, immers Nederland is in feite al failliet met een snel stijgende staatsschuld die inmiddels gestegen is tot 477 MILJARD euro en snel verder oploopt. Voor iedere migrant(€30.000,00) moet Nederland dus geld LENEN op de kapitaalmarkt en dat jaar in jaar uit want de werkeloosheid onder allochtonen is immens en als we de gesubsidieerde baantjes voor die (geloofsgroep)bevolkingsgroep er nog aftrekken werkt er bijna niemand.
  Nederland is met zijn 17 miljoen inwoners al overvol, de steden puilen uit met allochtonen en het zal niet lang meer duren voor de vlam in de pan slaat.
  Vervolgens zal gezinshereniging plaats vinden want daar hebben de "arme" migranten immers recht op? Er zijn gevallen bekend van 1 asielzoeker die 17 gezinsleden op kosten van de belastingbetaler kon laten overkomen en dan verzwijgen we nog maar de vele kind bruidjes die met toestemming van onze regering met hun "man" herenigd worden. Ook meerdere vrouwen per echtgenoot is mogelijk en natuurlijk hebben ze allemaal "recht" op een huis en een uitkering.
  Het merendeel van de politieke partijen zijn fascistisch en zijn uit op de vernietiging van Nederland en haar cultuur, mensen als Rutte , Samson, Klaver, Pechtold, van der laan en noem maar een dwarsstraat op zijn racisten van het zuiverste water, ze doen niet anders als de Nederlander achterstellen en als het kan verdrijven en dat is racisme van het zuiverste water en ze zouden daar voor veroordeeld moeten worden.

  Een reactie posten