PVV stelt Kamervragen over zwijgen alarmsirenes Schagen vanwege vluchtelingen

Datum:
 • maandag 2 november 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • SCHAGEN - De PVV gaat Kamervragen stellen over het besluit om in Schagen het luchtalarmsysteem te testen zonder de sirene te laten klinken. Dat meldt een woordvoerster van de gemeente Schagen. 


   Door Harry de Jong - 2-11-2015

  In Schagen werd maandag besloten de sirenes deze maand niet te laten loeien. Ook in Tubbergen gebeurde dat niet. In beide gemeentes worden momenteel vluchtelingen opgevangen. De gemeentes willen voorkomen dat zij van streek raken door de sirenes.

  In de Spartahal in Schagen worden tot maandagavond 180 vluchtelingen opgevangen, onder wie zestig kinderen. Zij zijn grotendeels afkomstig uit Syriƫ, gevlucht voor de oorlog daar. Om te voorkomen dat deze kwetsbare groep nodeloos schrik wordt aangejaagd door de sirenes, wordt het alarmsysteem deze keer geluidloos getest. De vluchtelingen verhuizen maandagavond naar Anna Paulowna, waar ze weer in een sporthal worden ondergebracht.

  NHD

  3 reacties :

  Anoniem zei

  "Onafhankelijk" journalist van het NHD weet te melden dat de 180, volgens zijn zeggen vluchtelingen, grotendeels uit Syriƫ afkomstig zijn. Kan Harry de Jong misschien uitleggen hoe hij aan deze wijsheid komt of zwetst hij maar wat net zoals de gehele vaderlandse pers metersdikke propaganda over ons uitstort en liegen alsof het gedrukt staat?

  Anoniem zei

  Minister: ineenstorting Zweedse systeem door toevloed asielzoekers


  Ingediend door copywriter op 2 november, 2015 - 15:34. Gedrag

  Zweden, oktober 2015

  De Zweedse minister van buitenlandse zaken Margot Wallstrom zegt als de toevloed van asielzoekers op het huidige niveau doorgaat, het land dat op termijn niet meer aan kan. Waarschijnlijk zullen er dit jaar ongeveer 190.000 asielzoekers naar Zweden komen. In de eerste 9 maanden vroegen 73.000 mensen asiel aan.
  Asielzoekers in Malmo
  Asielzoekers komen aan in Malmo
  Wallstrom wil druk op de EU uitoefenen om andere landen tot opname van hogere aantallen asielzoekers te dwingen. Er vonden de afgelopen maanden diverse gevallen van brandstichting plaats in asielzoekerscentra. Een van de aanvallen was gericht op het asielzoekerscentrum waar de Eritrese moordenaars van de Ikea-aanslag woonden, waarbij een 55-jarige vrouw en haar 28-jarige zoon werden gedood.
  Zweden heeft 9.8 miljoen inwoners.
  Daily Mail, 30 oktober 2015

  Je hoeft geen PVV te stemmen om te concluderen dat dat hier ook gaar gebeuren en niet alleen in ons land maar in heel de EU.
  De Europese landen buiten de EU hebben het veel intelligenter bekeken, die staan niet onder de fascistische terreur van Brussel en kunnen hun eigen beslissingen nemen. landen

  Sam Kooy zei

  Geen racist zijnde en absoluut de echte oorlogsvluchteling tegemoet ziende, kunnen we, dankzij Merkel en Rutte en co, ervan verzekerd zijn dat mede door de onzekere houding van "Brussel", deze crisis totaal uit de hand gaat lopen ! Het aantal vluchtelingen kan je met een gerust hart 2, 3, of 4 keer vermenigvuldigen vanwege gezinshereniging. Ik mag mij gelukkig prijzen dit mee te nemen in de prognose. Voorts is mijn prognose kennelijk eveneens een betere dan de begroting 2016-2019 van Hollands Kroon.

  Een reactie posten