Na "Parijs": Wat moet er nu gebeuren?

Datum:
  • dinsdag 17 november 2015
  • in
  • Categorie:
  • Forum voor Democratie 15-11-2015


    Uiteraard zijn ook wij bijzonder geschokt en boos over de afschuwelijke gebeurtenissen in Parijs op vrijdag de 13 e . Net als veel andere Nederlanders hebben wij ons afgevraagd welke consequenties dit heeft voor ons, en welke maatregelen nu genomen dienen te worden. Zeker nu het er op lijkt dat een aantal van de terroristen via de ongecontroleerde vluchtelingenstroom van de afgelopen maanden de EU zijn binnengekomen.

    Les één bij crisismanagement is: zo snel mogelijk de situatie weer onder controle krijgen en deze vooral niet verder laten escaleren. Zolang we niet precies weten wie Nederland en de EU binnenkomen, zal op zeer korte termijn moeten worden overgegaan tot het effectief sluiten van de nationale grenzen, gekoppeld aan het actief controleren, in samenwerking met onze bondgenoten, van de Europese buitengrenzen. Het is een gotspe dat de EU en de NAVO niet in staat zouden zijn om de eindeloze stroom bootjes tussen Turkije en Griekenland te beëindigen, of in elk geval significant terug te brengen. Aanpak begint niet bij het omkopen van Turkije maar bij zelf actief handelen.

    Het is onverantwoord dat Nederland afwacht tot het moment dat de EU eindelijk iets doet. Daarom dient ons land met onmiddellijke ingang - in navolging van Polen -nu pas op de plaats te maken en geen nieuwe vluchtelingen toe te laten. Alle aandacht dient nu te worden geconcentreerd (o.a. via de IND) op het onderzoeken wie precies in huis zijn gehaald. Het is uitermate triest en slecht voor de democratie dat een normale discussie over de maatregelen die nu in het landsbelang genomen dienen te worden niet mogelijk is. Het gaat steeds weer over de “toon” (of over “Wilders”) maar niet over oplossingen.

    Forum voor Democratie roept hierbij het Kabinet op om orde op zaken te stellen. We dienen zo snel mogelijk greep te krijgen op de situatie door de toestroom van nieuwe immigranten voorlopig – en met onmiddellijke ingang – te stoppen. Er dient snel extra geld beschikbaar te komen voor onze nationale veiligheid en onze defensie. De Nederlandse staat moet met een plan komen om de immigranten die tot nu toe naar ons land zijn gekomen tijdelijk op te vangen en het beleid moet gericht zijn op terugkeer – niet op permanente verblijfsvergunningen en Nederlands staatsburgerschap.

    Onze democratie staat momenteel onder grote druk. We worden geconfronteerd met existentiële dreigingen en de regering neemt voortdurend maatregelen die lijnrecht ingaan tegen datgene wat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil. Uit opinieonderzoek blijkt dat ruim 70% van de Nederlanders - net als wij - wil dat er weer grenscontroles ingevoerd moeten worden.

    We zetten ons in voor een sterkere democratie waarin de Nederlandse bevolking meer te zeggen krijgt. In korte tijd hebben we al veel bereikt: wekelijkse bijeenkomsten, seminars en vele publicaties en optredens in de media. Bovendien hebben we met een aantal partners een referendum over het associatieverdrag met Oekraïne weten af te dwingen. Al onze activiteiten - die aanzienlijke kosten met zich mee brengen - doen wij geheel belangeloos en zonder subsidies. Daarom blijft uw steun hard nodig. Zeker nu!

    10 reacties :

    Anoniem zei

    Gelukkig hebben de aanslagen niets met de islam te maken volgens onze regeringsleiders waaronder onze pathologische leugenaar Rutte en Nazi Merkel
    .
    Moslims die uit naam van allah moorden en verkrachten en dan vol blijven houden dat het niets met de islam te maken heeft dan ben je volkomen gestoord en ben je als politicus bewust bezig met het verraden van je land.
    Het vervelende is dat het alles met de islam te maken heeft, alleen willen de landverraders dat niet toegeven.

    Anoniem zei

    Gehoord van een taxichauffeur.
    Een asielzoeker uit Den Helder moest naar de tandarts in Broek op Langedijk, uiteraard gebeurt dat met een taxi en op kosten van de gemeenschap, evenals de kosten van de tandarts voor rekening van de belastingbetaler komen.

    Dezelfde chauffeur.
    Een oude invalide man zonder familie, wel zelfstandig wonend in Hollands Kroon, raakt eerdaags zijn huishoudelijke hulp kwijt. Helaas voor de man moet hij zelf maar uitzoeken hoe het verder moet.

    Dit is Nederland anno 2015; een asielzoeker mag op kosten van de belastingbetaler zijn gebit laten renoveren, vervoer ook nog gratis en een hulpbehoevende NEDERLANDSE oude man zal zijn laatste levensjaren slijten in ellende.
    "Dank" aan de lokale bestuurders en het dubieuze gezelschap in Den Haag die zoveel op hebben met asielzoekers, maar niet met hun eigen volk. Om je dood te schamen, helaas zijn onze bestuurders de schaamte al voorbij.

    Sam Kooy zei

    Anoniem, met dergelijke taal bereik je 0% !! Besef dat wel. Draag je er je steentje aan bij om de door JAS benoemde zaken controleerbaar te maken. Ik ben het met je eens dat het geheel volkomen is doorgeschoten o.a. door de houding van Merkel en het slappe gedoe van Rutte en consorte. Hij heeft n.l. in het "Europeese" niets te vertellen en mag in de achterhoede plaats nemen. Nu: alle grensovergangen streng controleren en desnoods sluiten. Doe wat het nederlandse volk wil, monsieur Rutte !! Zoniet: dan gaan we dezelfde kant op als "Parijs".

    Anoniem zei

    En dit land beste mensen willen onze regeringsleiders bij de EU:
    https://ejbron.wordpress.com/2015/11/17/video-turkse-voetbalfans-verstoren-minuut-stilte-voor-de-terreurslachtoffers-van-parijs-voor-interland-turkije-griekenland/

    P.v.d.Munnik zei

    Mijnheer Kooy, misschien dat u duidelijk kunt maken hoe de problemen op te lossen als de regeringsleiders van de EU, waaronder Rutte, een eigen koers varen die haaks staat op wat een groot deel van weldenkend Nederland graag zou willen.
    In Nederland willen ze het levensgrote probleem niet eens benoemen, laat staan er over discussiëren.
    Nu is de politiek, geholpen door media, alweer begonnen met het bagatelliseren van de problemen.

    P.v.d.Munnik zei

    Mijnheer Kooy, misschien is het verhelderend om het stuk eens te lezen van Joost Niemoller, het geeft de problemen weer waar het merendeel van de goedwillende mensen in Nederland me te maken hebben. Overigens begrijp ik uw reactie op Anoniem niet helemaal want het geeft alleen maar de werkelijkheid weer en niets anders.zoal.
    http://joostniemoller.nl/

    Anoniem zei

    "Het moderne Europa" leesvoer voor mensen die blijven geloven in een maakbare samenleving en dat de islam een vreedzame religie is.
    http://fenixx.org/2015/11/19/moslims-in-gotenburg-overvallen-school-eisen-dat-alle-meisjes-een-sluier-dragen/

    Anoniem zei

    Wat we in Nederland beslist niet mogen weten van onze "leiders":
    http://www.bild.de/news/inland/bombendrohung/hannover-attentaeter-wollten-bombenexplosion-im-stadion-filmen-43456936.bild.html

    Anoniem zei

    Kijkt u deze video eens om u te laten updaten over de werkelijke oorzaken van de schietpartij in Parijs. Dan weet u ook wie wij als volk dienen aan te pakken om soortgelijke situaties als in Parijs te voorkomen: https://www.youtube.com/watch?v=odR37GoXlaw .

    Anoniem zei

    De werkelijke oorzaken van de ellende met moslims in Europa:

    Het politieke discours is gegijzeld door een zelfingenomen progressieve elite die heilig overtuigd is van de maakbaarheid van de samenleving. Observaties over de minder fraaie kanten van migranten en de totalitaire elementen in de islam worden onder het tapijt geschoven of als extreemrechtse stemmingmakerij geklasseerd.

    Het debat is verlamd door een paternalistisch discours, waarin gewelddadige, radicale moslimjongeren als slachtoffers van sociale uitsluiting worden gezien. Natuurlijk hebben de jongeren dat betoog geïnternaliseerd, omdat het een perfect conceptueel kader is waarin ze op sympathie kunnen rekenen én ontslagen zijn van hun eigen verantwoordelijkheid."

    Een reactie posten