Geen luchtalarm in Schagen vanwege asielzoekers

Datum:
 • maandag 2 november 2015
 • in
 • Categorie: ,
 •  Schagen - 02-11-2015 De gemeente Schagen heeft het luchtalarmsysteem maandag uitgezet voor de vluchtelingen.  Gemeente wil Syriërs niet 'van streek' maken 

  Sinds eind oktober verblijven 180 asielzoekers, onder wie zestig kinderen, in de Sparthal in de Noord-Hollandse plaats. De vluchtelingen zijn grotendeels afkomstig uit Syrië.

  De gemeente zegt tegen Schagen FM vluchtelingen niet voor niks ‘van streek‘ te willen maken. De sirenes zijn daarom uitgezet. Het systeem is dit keer geluidloos getest.

  Gemeenten testen iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur de alarmsystemen waarmee de inwoners in geval van een ernstige calamiteit gewaarschuwd kunnen worden.

  ANP  5 reacties :

  Anoniem zei

  De asielzoekersgekte kent geen grenzen meer. Politici, geholpen door het extreem linkse ambtenarenapparaat rollebollen over elkaar heen om maar te laten blijken wat een ontzettend goede mensen het toch zijn. Dat een en ander ten koste gaat van de gewone autochtone burger zal ze een zorg zijn zolang die gewone burger de rekeningen maar betaalt.

  De over bezorgdheid van politiek tov. het migrantenleger kan misschien ook voordelen hebben zoals bijvoorbeeld voor de omwonenden van de illegale windmolens van V.d.Veek en Schuijtt.
  Neem een paar migranten onder uw hoede en het probleem van lawaai makende illegale windmolens zal als sneeuw voor de zon verdwijnen want we mogen aannemen dat die "arme migranten" niet in het lawaai en de slagschaduw van dat illegale spul willen vertoeven, de politiek zal daar graag aan mee willen werken, toch mijnheer Jelle Beemsterboer?

  Anoniem zei

  De vraag is of het wel Syriërs zijn die in Schagen zitten, immers slechts een klein gedeelte van de zogenaamde vluchtelingen komt uit Syrië en de rest komt uit heel Afrika, inclusief het veilige Egypte, Libië enz.
  Ze gooien hun papieren weg en op de reis naar Noord Europa leren ze hoe ze het woord Aleppo(in Syrië) moeten uitspreken, dus hoe de gemeente Schagen zo zeker weet dat het Syriërs zijn moet ze dan maar eens uitleggen.
  Een schrale troost voor de hardwerkende Nederlandse burgers is dat ook het ambtenarenkorps niet aan bezuinigingen zal ontkomen, ook daar zullen diverse koppen gaan rollen omdat de vele miljarden die hun hobby kost moeten worden opgebracht.

  Anoniem zei

  Ik dacht dat het niet gekker kon!

  Hoe was het ook alweer? Onze normen en waarden!

  Maar ja, als ik een gek wijf in Schagen afgelopen week op de televisie zag met een bordje in haar domme hand: WELKOM IN SCHAGEN dan is dit natuurlijk helemaal niet gek.
  Ze stond in de camera te kirren: er is ook een baby bij, wat geweldig, een baby. Ze kwam er bijna van klaar zo te zien.

  Dit land is gek!

  Anoniem zei


  Dat wordt geen ZWARTE PIETEN in Schagen en Hollands Kroon, want daar worden de asielzoekers bang van.

  Anoniem zei

  Voor 'LINKS' is niks te gek in Nederland. 'LINKS' verkoop bij wijze van spreken, zelf hun moeder om hun toomloze linkse vluchtelingenhobby te kunnen uitvoeren.Laatst sprak ik zo iemand, die wilde de vluchtelingen hier in het Crailo opvangkamp een Canon printer geven.De mensen aldaar hebben helemaal niks. De gekte ten top !

  Een reactie posten