PvdA peilt mening bewoners Middenmeer

Datum:
 • zondag 4 oktober 2015
 • in
 • Categorie: , ,
 • MIDDENMEER - Leden van de PvdA in Hollands Kroon gaan zaterdag 10 oktober de deuren langs in Middenmeer.


  Door Marten Visser - 4-10-2015 

  De raadsleden en andere vrijwilligers willen van de bewoners horen wat er leeft en speelt in de buurt. 

  ,,Daarnaast is de PvdA er benieuwd naar hoe de inwoners van Middenmeer aankijken tegenover een mogelijke komst van een Asielzoekerscentrum (AZC) in Hollands Kroon en waar volgens hen een eventueel AZC kan komen'’, zegt PvdA-woordvoerder Paul Medema.

  De vrijwilligers komen in de ochtend bij de bewoners langs. Na afloop van het onderzoek zal de partij de resultaten met de bewoners delen en, waar nodig, de informatie doorspelen naar het college van B&W.

  NHD  6 reacties :

  Anoniem zei

  Partij van de Armoede die langs de deuren gaat.
  Er is allang bekend waar het asiel(gelukszoekers)centrum komt.

  Even voor de show langs de deuren. Wanneer worden deze socialisten eens wakker? Jarenlang hebben ze ons deze asieltroep al door de strot geduwd.

  De partij is omgedoopt tot WEG MET ONS.

  Wat zou de uitslag zijn? Spannend.

  Anoniem zei

  Waar komt dat AZC dan?

  Anoniem zei

  De beste plaats voor een AZC is nabij Lelystad midden in de polder. Men stapelt een stelletje containers op elkaar en klaar is de asielzoeker. Vrij uitzicht, schone lucht en geen gevaar. Mooier kan het toch niet !

  Anoniem zei

  Het beste is nog niet goed genoeg voor de dames, maar voornamelijk heren asielzoekers. Als het ze ergens niet aanstaat maken ze rechtsomkeert en gaan weer terug naar Ter Apel. Ze hebben vaak foto's bij zich van plaatsen waar ze wel heen willen en natuurlijk willen ze allemaal geld, veel geld wel te verstaan en een huis en een Miele en een gratis zorgverzekering en gratis tandarts en gratis laten overkomen van hun tientallen familieleden en hun kindbruidjes van vaak niet ouder als 10 a 11 jaar. Kortom waar autochtone Nederland tegenwoordig alleen maar van kan dromen is voor de asielzoekers geen enkel probleem. De politiek, uitgezonderd de PVV staat met open armen dat soort peperdure, vaak halve of hele criminelen te verwelkomen. Er zijn zelfs halve of hele imbecielen die de halve wilden met vlaggetjes en hartjes staan te verwelkomen. Vaak vrouwen die waarschijnlijk het nodige te kort komen en hopen op een viriele asielzoeker zodat ze daarvoor niet naar Afrika hoeven. In Duistland is het al zo ver: ‘Iedere tien minuten wordt in Duitsland een politieagent het slachtoffer van geweld.’

  De 32-jarige Duitse politieagente Tania Kambouri presenteert maandag een ontluisterend boek waarin zij, aan de hand van haar dagelijkse ervaringen als politieagente, de noodklok luidt over het toenemende geweld tegen (vooral vrouwelijke) agenten door met name jonge mannen die afkomstig zijn uit islamitische culturen.
  ‘Iedere tien minuten wordt in Duitsland een politieagent het slachtoffer van geweld.’

  Dat is natuurlijk niet alleen in Duitsland zo, maar ook bij ons en de politiek weet het.

  Eigenlijk zou al dat tuig wat zich volksvertegenwoordiger noemt opgepakt en berecht dienen te worden wegens landverraad. Dat is na de oorlog ook met Anton Mussert gebeurd, de landverrader die heulde met de Duitsers, nu heulen ze met de moslims, uitgezonderd de politici van de PVV .

  Anoniem zei

  Het gaat nog veel erger worden.

  De islam stroomt binnen. We gaan 1400 jaar terug in de tijd.

  Anoniem zei

  Ik schrik van deze reacties. Waar komt al die angst vandaan? In Schagen was er jarenlang een AZC. Daar gebeurde helemaal niets. Geen verkrachtingen, geen diefstallen of wat dan ook (in ieder geval niet meer dan daarvoor). Het gaat om mensen die vreselijke dingen hebben meegemaakt. Laten we hen gastvrij opvangen. Zij zouden ook liever nog gewoon in hun eigen land willen wonen, maar dat kan niet.

  Een reactie posten