LADA on tour Zaterdag 31 oktober

Datum:
 • dinsdag 27 oktober 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • HOLLANDS KROON -  LADA bezoekt Hippolytushoef en Breezand

                                                                     
                                  PERSBERICHT 


  Zaterdag 31 oktober komt de LADA-caravan naar Hippolytushoef en Breezand.

  De fractie wil uw mening horen over actuele zaken.

  Ook kunt u wethouder Frits Westerkamp spreken. Hij houdt spreekuur in de caravan.

  De caravan staat van 11.00 – 12.30 uur in Hippolytushoef bij het plein voor de Aldi en

  van 13.30 – 15.00 uur in Breezand, op het Ceresplein.   Met vriendelijke groeten,

   namens de fractie van LADA,


  Peter Couwenhoven,
  fractiesecretaris

  6 reacties :

  Sam Kooy zei

  En dan alsnog, na de opgelopen schade, zaken recht te trekken ?

  P.v.d.Munnik zei

  Lada begon na de oprichting zo goed met het luisteren naar de burgers, dat wekte veel vertrouwen bij heel veel mensen, vandaar ook de goede verkiezingsuitslag voor Lada. Helaas is daar de klad ingekomen en tegenwoordig wordt er niet meer naar de burgers geluisterd en doen ze hun eigen zin.
  Lada is geen partij meer die luistert naar de bewoners van Hollands Kroon maar een partij die onder fractievoorzitter van Gameren(oud PvdA en initiatiefnemer voor het oprichten van een SP afdeling in HK) begint te lijken op een partij waarvan de bestuurders van mening zijn dat ze het allemaal veel beter weten als het gewone volk, zoals het ook van goede socialisten/Maoïsten verwacht mag worden, maar waarvan het overgrote deel van de bevolking inmiddels de buik van vol heeft.

  Sam Kooy zei

  Volslagen eens met dhr v.d. Munnik. Oók Stichting JAS schreef eerder over de verloren gegane democratie in de Noordkop. Inderdaad: de wethouders kruipen in de huid van een wolf en voelen zich kennelijk onaantastbaar. Zie daarvoor bijv. het Accomodatiebeleid van Hollands Kroon en de wijze waarop dit aan het "gewone" volk werd gebracht. Eveneens het besluit van BenW zonder overleg binnen de Gemeenteraad en direkt betrokkenen (o.a. de uitbater) over te gaan met de plaatsing van vluchtelingen in de sporthal in Anna Paulowna.In slechts één woord: Eén troost: de burgemeester - Nawijn - belooft achteraf alsnog een gesprek en probeert zich op deze wijze alsnog "schoon" te praten. Treurig !!

  Anoniem zei

  Ik las Tuig! Sorry.

  P.v.d.Munnik zei

  Mijnheer Kooy, helaas kennen de hedendaagse politici nog weinig beschaving, leugen en achterklap zijn doodnormale zaken geworden binnen de politiek.
  Vanuit Den Haag worden we dag in dag uit overspoeld met leugens en halve waarheden, daarom is het niet verwonderlijk dat in de lokale en provinciale politiek dat verwerpelijke gedrag wordt overgenomen. Keer op keer krijgen we te horen van de dames en heren politici dat ze "democratisch" zijn gekozen, dat klopt ook maar democratisch kiezen wil niet zeggen dat je als politicus van de ene op de andere dag je beloftes bij het grof vuil kunt zetten of nog erger, jezelf ten koste van de gemeenschap straffeloos verrijken. Er moet een systeem komen dat de burgers leugenachtige of frauderend politici die gemeente, provincie of Nederland benadelen direct door het volk afgezet kunnen worden.
  Overal in den lande worden politici die liegen of frauderen door hun collega's beschermd en dat heeft niets meer met democratie te maken.

  Anoniem zei

  Een zeer lezenswaardig artikel over hetgeen de Europeanen en dus ook de Nederlanders te wachten staat: https://ejbron.wordpress.com/2015/10/31/het-land-van-melk-en-honing-2/#more-100551

  Een reactie posten