PVV wil onmiddellijke stopzetting windmolenplannen kabinet

Datum:
 • woensdag 26 augustus 2015
 • in
 • Categorie: , ,
 • De PVV heeft geschokt gereageerd op het bericht dat windturbineparken tot 80% minder energie opleveren. PVV-kamerlid Barry Madlener: “De PVV heeft zich altijd verzet tegen het plaatsen van windturbines. En met dit onderzoek krijgt de PVV helemaal gelijk. Windenergie is duur en onrendabel, bovendien verpesten de windturbines het landschap.” De PVV wil daarom met onmiddellijke ingang alle windmolenprojecten stoppen, zolang niet duidelijk is wat de opbrengsten zijn.

  PVV rood wit blauw
  Vragen van dhr. Madlener en mevr. Klever (beiden PVV) aan de minister van Infrastructuur en Milieu en de minister van Economische Zaken over het bericht dat windmolenparken op zee 80% minder energie opleveren:
  1.) Bent u bekend met onderstaand bericht? (*)
  2.) Deelt u de bevindingen van onderzoeker Lee Miller dat windturbineparken minder zullen opwekken dan iedereen nu aanneemt? Zo nee, waarom niet?
  3.) Wat betekenen deze nieuwe inzichten in de verstrekte subsidieverlening en wat is de werkelijke kostprijs van windenergie? Kunt u hierin een onderscheid maken tussen windturbines op land en op zee. Zo nee, waarom niet?
  4.) Bent u bereid om alle windmolenplannen meteen stop te zetten en de kosten en opbrengsten opnieuw te berekenen? Zo nee, waarom niet?
  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (h/t Ton van Kesteren)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Natuurlijk is in het criminele groene wereldje al lang bekend dat er bij een windpark op zee, maar natuurlijk ook op land, groot rendementsverlies optreedt. In Denemarken hebben ze windparken op zee en daar beschikken ze over de juiste cijfers van het rendementsverlies.
  Dat die cijfers angstvallig geheim worden gehouden geeft al aan dat we te maken hebben met grote criminelen die als doel hebben in korte tijd hun zakken zo veel mogelijk te spekken. Precies hetzelfde gebeurt in de asielzoekers industrie die op grote schaal bedrog pleegt door op grote schaal IS strijders te importeren die slapende cellen in Europa vormen en op afroep van IS de autochtone bevolking een kopje kleiner zal gaan maken. Overigens heeft o.a de geheime dienst van Rusland hier al voor gewaarschuwd.
  Wie alleen afgaat op de berichtgeving van de publieke omroepen wordt op grote schaal voorgelogen.
  Wie nog gelooft in de zielige stroom verhalen met zielige kindertjes van de P.O. raad ik aan het volgende artikel met bijbehorende films te lezen en bekijken: http://joostniemoller.nl/2015/08/immigrantenvideo-allah-akbar-gillende-moslims-stromen-europa-binnen-kijk-dan/
  We worden door de smeerlappen in Den Haag en Brussel rechtstreeks naar de afgrond geleid.

  Een reactie posten