Astronomen waarschuwen voor nieuwe kleine ijstijd tussen 2020 en 2040

Datum:
 • woensdag 12 augustus 2015
 • in
 • Categorie: , ,


 • Xander   12-08-2015 


  Internationale astronomen zijn  het er in toenemende mate over eens dat de wereld niet op ‘Global Warming’ afstevent, maar juist op het tegendeel, namelijk een nieuwe kleine ijstijd, die tussen 2020 en 2040 zal gaan beginnen. Dus ALSCO2 al een broeikasgas is, dan heeft de planeet daar niet minder, maar juist veel, véél meer van nodig, om nog enigszins op temperatuur te blijven. Een mini ijstijd zal namelijk de meeste oogsten doen mislukken, waardoor er massale hongersnoden zullen uitbreken en ontelbare mensen zullen omkomen.

  Tussen 2020 en 2030 zullen twee zonnecycli elkaar zo goed als zeker opheffen, zo blijkt uit recent astronomisch onderzoek. Dit zal een nieuw ‘Maunder minimum’ veroorzaken, de benaming van een mini ijstijd tussen 1646 en 1715, toen in Londen de Thames en in Nederland de grote rivieren en de Zuiderzee bevroor. Hele stukken lager gelegen land bleven in Noord Europa zelfs het hele jaar lang bedekt met sneeuw.

  97% nauwkeurig
  Het nieuw astronomische model blijkt buitengewoon nauwkeurig de zonnecycli te kunnen voorspellen. ‘We hebben ontdekt dat onze voorspellingen een accuraatheid van 97% hebben,’ verklaarde professor Valentina Zharkova, die de bevindingen van haar team presenteerde tijdens de National Astronomy Meeting in Llandudno.
  Het model, gebaseerd op de dynamo effecten in twee lagen van de zon –één dicht bij de oppervlakte, en één diep in de hittezone- bevestigt dat de 11 jarige zonnecycli niet perfect regelmatig verlopen, zoals veel mensen denken. De onregelmatigheid in de ‘golven’ zal de komende jaren zozeer toenemen, dat twee cycli, die elkaar normaal hadden moeten opvolgen, tegelijkertijd zullen plaatsvinden –de ene aan de noordpool van de zon, de andere aan de zuidpool-, waardoor ze elkaar zullen opheffen.

  Massale hongersnood door 60% afname zonne activiteit
  Het gevolg is dat de zonne activiteit tijdens cyclus 26, die tussen 2030 en 2040 optreedt, maar liefst 60% zal afnemen (1). Dit zal zeer ernstige gevolgen voor de Aarde hebben. De mini ijstijd die dan zal uitbreken, en die voor het laatst 370 jaar geleden optrad, zal veel oogsten doen mislukken. De oogsten die wel slagen zullen een veel kleinere opbrengst hebben. Met een geschatte wereldbevolking van 8 tot 10 miljard in 2040 zal dit leiden tot de meest omvangrijke en afschuwelijke hongersnoden ooit.

  Tegengesteld klimaatprobleem
  De generatie die deze ongekende ramp zal overleven, zal later dan ook met de grootste minachting terugkijken op de zogenaamde ‘wetenschappers’ en politici van onze tijd, die biljoenen zullen hebben uitgegeven om niet enkel een onbestaand –maar juist tegengesteld- CO2/klimaatprobleem tegen te gaan, maar daardoor ook nog eens zullen hebben meegeholpen om honderden miljoenen, maar mogelijk zelfs miljarden mensen te veroordelen tot de hongerdood.
  Misschien wordt het eens tijd het enige klimaatmodel dat wél betrouwbaar is gebleken serieus te nemen, want in plaats van afkoeling zullen we snakken naar opwarming.

  Xander  0 reacties :

  Een reactie posten