Informatieavond over windpark Waardpolder Wieringerwaard

Datum:
  • donderdag 7 mei 2015
  • in
  • Categorie: , ,
  • WIERINGERWAARD - De provincie Noord-Holland houdt dinsdag 19 mei van 18 tot 21.30 uur een informatieavond in het Schager Slothotel Igesz over de plannen met windpark Waardpolder bij de Waardpolderhoofdweg bij Wieringerwaard. Initiatiefnemer WP Energiek wil de bestaande 19 turbines vervangen door zes grotere windmolens met meer vermogen.

    Door Mike Deutekom - 7-5-2015, 11:38 (Update 7-5-2015, 11:38)

    Omwonenden in een straal van 1500 meter rond het windpark worden door de provincie uitgenodigd de avond te bezoeken. Het doel van de avond is volgens de provincie 'om wensen en zorgen van de omwonenden met betrekking tot het windpark te inventariseren en uit te werken, zodat de aanvrager deze kan meenemen als input bij zijn definitieve aanvraag'.
    De avond bestaat uit twee gedeelten. Van 18 tot 19 uur is er een informatiemarkt met soep en broodjes voor de omwonenden. Van 19 tot 21.30 uur volgt er een toelichting op de plannen en gaat men aan de slag in werkgroepen.
    Belanghebbenden bij windpark Waardpolder kunnen zich voor 18 mei aanmelden voor deze avond via een mailtje naar windopland@noord-holland.nl

    NHD




    0 reacties :

    Een reactie posten