CDA-lijsttrekker Bond in Den Helder: Noord-Holland moet N9 overnemen

Datum:
 • donderdag 26 februari 2015
 • in
 • Categorie: , , ,
 • DEN HELDER - ,,De groeten uit Den Helder’’, luidde de slogan van het CDA zaterdagochtend in het Stadshart van Den Helder. Oude ansichtkaarten van Den Helder werden overhandigd aan het winkelend publiek. 

  Door Monique Trijsburg - 28-2-2015, 

  Onder leiding van lijsttrekker Jaap Bond kwamen CDA-kandidaten voor Provinciale Staten en het HHNK naar Den Helder voor de start van de ‘Bondtour’. De tour zal in de weken voor de verkiezingen de gehele provincie doorkruisen.
  Voor wat betreft Den Helder pleit Bond voor een snelle realisatie van het regionaal havenbedrijf en opleidingen die aansluiten op de vraag van het bedrijfsleven in de stad. In zijn betoog noemde hij de bereikbaarheid van Den Helder, de rijksweg N9 overnemen als provinciale weg. De lijsttrekker beaamt dat het stadshart aantrekkelijker gemaakt moet worden en dat Den Helder in regionaal samenwerkingsverband meer toeristen aan zich moet weten te binden.
  Na Den Helder trok het team verder de Noordkop in richting Breezand, ’t Veld en eindigde de tour in het uitgaanscentrum van Schagen.

  NHD
  0 reacties :

  Een reactie posten