‘Opwarming’ van de Aarde is een mythe

Datum:
 • maandag 19 januari 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • De ‘opwarming’ van de aarde is grotendeels een mythe die wordt gepromoot door politici om de mensen zodanig bang te maken dat zij een enorme uitbreiding van de macht van overheid aanvaarden om deze ‘opwarming’ een halt toe te kunnen roepen.

  door  op jan.17, 2015,

  Man-made climate change

  polar bear
  De opwarming is een door de politiek in elkaar geknutseld ‘probleem’  om het publiek aan te zetten tot angstgevoelens, waarop de overheid een vooraf bepaalde ‘oplossing’ aandraagt die een uitbreiding van de macht inhoudt, zodat op kosten van het publiek ‘maatregelen’ kunnen worden genomen.

  Hegelian Dialectic

  Deze strategie die bekend staat als “Hegelian Dialectic” wordt al eeuwenlang met succes door overheden gebruikt om hun greep op de bevolking  kunnen laten groeien ten koste van een indamming van individuele vrijheden. De regering Bush gebruikte in 2003 deze strategie met succes, nadat het voldoende publieke steun had opgedaan voor de invasie in Irak met de bewering dat Saddam Hoessein over massavernietigingswapens beschikte. Die oorlog resulteerde uiteindelijk in een enorme uitbreiding van het “Amerikaans militair-industriële complex” en Amerika’s opkomende politiestaat.

  Boeman

  Momenteel wordt ‘global warming’ als boeman gebruikt, die het mogelijk moet maken voor de Verenigde Naties om de wereldbevolking te laten geloven dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering te groot is om door afzonderlijke landen te kunnen worden bestreden. Als gevolg hiervan is de macht van de VN uitgebreid ten koste van de nationale soevereiniteit. Door overheden gefinancierde wetenschappers ontvangen duizenden en zelfs miljoenen dollars om de mythe van ‘global warming’ te helpen bevorderen door het  aanbrengen van hun gegevens in de angstaanjagende agenda.
  climate-changeDit scenario werd gezien als de meeste kans van slagen omdat het kan worden gerelateerd aan waarneembare omstandigheden, zoals smog en waterverontreiniging. M.a.w, het zou gedeeltelijk worden gebaseerd op feiten, en dus geloofwaardig. G. Edward Griffin schreef in zijn boek “The Creature from Jekyll Island”: “Voorspellingen kunnen worden gemaakt die het einde van de aarde laat zien die net zo afschuwelijk is als atomaire oorlogvoering. Nauwkeurigheid in deze voorspellingen is niet belangrijk; het doel is om de mensen bang te maken, niet om ze op de hoogte te brengen. En bij de laatste bewering dat 2014 het warmste jaar ooit was, is het zeker dat de nauwkeurigheid het heeft moeten afleggen in het voordeel van de angst.
  Elke claim op “het warmste jaar ooit” op basis van oppervlaktegegevens is gebaseerd op honderdsten van een graad warmer dan de vorige ‘warmste’ jaren. Marc Morano van “Climate Depot” meldde: “Dit onmeetbare verschil is zelfs niet binnen de foutmarge van temperatuurmeters.
  De claim op ‘warmste jaar ooit’ is gewoon een politiek statement, en niet op basis van feitelijke temperaturen. De aanspraken  ‘warmste jaar’ zijn gebaseerd op minuutfracties van een graad, terwijl satellietgegevens aantonen dat de aarde, wat opwarming betreft, al meer dan 18 jaar in pauze of stilstand is.
  Bron: InfoWars.com

  1 reacties :

  h.oldeboom zei

  Als er al een opwarming p[laats vindt dan wordt deze veroorzaakt door de wrijving die optreedt door de gigantische voortplantingsactiviteiten van de mens. waren er rond 1950 zo'n 2,5 miljard mensen op aarde; nu zijn het er tegen de 7 miljard.

  Een reactie posten