Minister bekijkt redding windmolenplan

Datum:
 • woensdag 15 oktober 2014
 • in
 • Categorie: ,
 • Dronten - Minister Kamp van Economiche Zaken gaat de subsidieregeling voor het vervangen van windmolens tegen het licht houden. 


  Dat laat hij in een schriftelijke reactie weten.

  In Dronten dreigen boeren hun windmolens te vervangen voor eenzelfde type omdat ze daarmee een groot financieel voordeel kunnen behalen. Dat komt door een subsidieregeling van het Rijk. Als dat gebeurt gaat het gezamenlijke windmolenplan voor Dronten, Zeewolde en Lelystad niet door.

  Het was de bedoeling om het aantal molens in Flevoland terug te brengen en molenparken te realiseren met windmolens die per stuk veel meer vermogen hebben.

  De minister laat weten dat er bekeken wordt of de subsidieregeling voor het één op één vervangen van bestaande windmolens nog past bij het huidige beleid.

  Omroep Flevoland

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Kunnen we nog vertrouwen hebben in de politiek?
  De afgelopen dagen staan de kranten weer vol van politici die hun vriendjes bevoordelen, hoge ambtenaren die currupt zijn, ministers die liegen dat ze scheel zien, en Kamp?
  Bekijk dat smoelwerk van die engerd en je weet wat voor vlees je in de kuip hebt, veel onbetrouwbaarder zullen ze niet rondlopen, buiten de huidige ministersploeg dan.

  Een reactie posten