Leal wil in Alkmaarse raad

Datum:
  • maandag 1 september 2014
  • in
  • Categorie: ,
  • Anna Paulowna - De lijst Leal is beroemd in Anna Paulowna.


    Franklin Leal, bekend uit de raad van de oude gemeente Anna Paulowna, doet nu een gooi naar een raadszetel in de nieuwe fusiegemeente Alkmaar. Die ontstaat komend jaar door het samengaan van De Rijp en Schermer met de kaasstad. Leal woont sinds ruim twee jaar in Alkmaar.

    De lijst Leal is beroemd in Anna Paulowna. Hier heeft hij als tien jaar in de gemeenteraad gezeten, eerst voor de PvdA, daarna solo. Hij was een luis in de pels voor burgemeester en wethouders. „Politiek ben ik van de ideologie van het Socialisme van de 21e eeuw. Ik denk een beetje als Hugo Chavez, de oud-president van Venezuela. Daar liggen mijn roots." Als hij op de foto moet, weigert hij zijn pet af te zetten: „Die hoort bij mij. Ik heb ook een campagnepet, met een rode ster erop."

    NHD



    1 reacties :

    Anoniem zei

    Ik denk een beetje als Hugo Chavez, de oud-president van Venezuela. Daar liggen mijn roots." zegt Leal.

    Hogo Chavez heeft van zijn land een rokende puinhoop gemaakt en Leal heeft in Anna Paulowna nog nooit de handen op elkaar gekregen met wat voor voorstel dan ook.
    Deze man zegt een socialist te zijn en zoals iedere socialist is hij er op uit om zijn zakken te vullen over de rug van het volk, hij had wat dat betreft beter bij de PvdA kunnen blijven dan had hij in de baantjescarosel mee kunnen draaien, nu zal hij als ex-PvdAer als een paria worden behandeld.

    Een reactie posten