Chauffeurs van ZAP plassen in het groen

Datum:
  • donderdag 14 april 2011
  • in
  • Categorie: ,

  • 18 april 2011 Anna Paulowna  -  ZAP staat niet onwelwillend tegenover een verhuizing vanuit de dorpskern naar het buitengebied. 

    VAN EWIJCKSLUIS
     
    Wethouder Fijko van der Laan heeft komende donderdag een gesprek met ZAP in Van Ewijcksluis over de toekomstige locatie van de coƶperatie. Het betreft hier een vervolgafspraak. Zo meldde hij onlangs aan de gemeenteraad.
     
    Over ZAP ontving de gemeente onlangs een klacht van inwoners. Zo werd er gemopperd over de overlast die de vrachtwagens zouden veroorzaken. „We spreken ZAP daar nadrukkelijk op aan", zegt Van der Laan.
     
    Volgens Van der Laan betreft het niet alleen parkeeroverlast. Zo zouden de vrachtwagen-chauffeurs het groen in de omgeving gebruiken als openbaar toilet. Zelfs voor de deur van het kantoor zou er wat gedeponeerd zijn. ZAP heeft een ecotoilet neergezet, maar dat schijnt niet door iedereen te worden gebruikt. Door de jaren heen is er wel vaker geklaagd over ZAP. ZAP op haar beurt staat niet onwelwillend tegenover een verhuizing vanuit dedorpskern naar het buitengebied.
     
     
    Bron: NHD

    0 reacties :

    Een reactie posten